Culinaire Bonbon van Bonayes

CULINAIRE SMAAKBOM

Eigenaren Restaurant de Koetsier lanceren culinair bonbon merk!

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo ook bij Martijn Coenen & Ayesta Coenen van Hoek.
Het stel, dat de afgelopen jaren met succes druk bezig is geweest hun restaurant De Koetsier op de culinaire kaart te zetten, lanceerde per 3 mei een nieuw bonbon merk: Bonayes Chocolates.

“Wij hebben beide een ongetemde passie voor patisserie en zijn hier tijdens de corona-sluitingen mee aan het experimenteren geslagen. Smaak, daar richten we ons vooral op!

Natuurlijk zien de bonbons van Bonayes er ook gelikt uit, maar het gaat vooral om de smaak. Zo gebruiken we Nederlandse vanille, Zeeuws zout (van Zeeuwsche Zoute) en andere smaakmakers van dichtbij. Natuurlijk realiseren we ons dat chocolade van ver komt, maar waar dat kan houden we het lokaal!”

Het stel heeft de afgelopen jaren hoge ogen gegooid met hun Restaurant de Koetsier in Boxtel, en staat inmiddels in alle culinaire gidsen van Nederland, ze weten dus wel met smaak om te gaan.
“We krijgen al een lange tijd complimenten over de huisgemaakte bonbons die gasten bij de koffie geserveerd krijgen, veel gasten nemen een doosje mee voor thuis en ze liggen zelfs bij een aantal eetwinkels in de buurt.”

Er zijn voor Bonayes 12 geheel nieuwe smaken ontwikkeld en recepturen zijn geperfectioneerd, mensen mogen echt een culinaire smaakbom verwachten! Uiteraard in een luxe verpakking met een chique uitstraling.

Vooralsnog heeft Bonayes alleen een webshop, https://www.bonayes.nl, en (nog) geen fysieke winkel. De bonbons zijn per 3 mei online te verkrijgen of af te halen bij
Restaurant de Koetsier
Eindhovenseweg 41
Boxtel.

We hebben verschillende formaten dozen, en uiteraard ook specials door het jaar heen. Volg onze social media kanalen en mis niets van de ontwikkelingen van Bonayes.

Webshop: https://www.bonayes.store